Alla inlägg den 15 september 2011

Av Yvonne Liljeblad - 15 september 2011 21:00

I dag kom Linda ut till oss med sina godingar.Vi åkte upp till Klacktorp skogen för lite träning o mycket prat   

Vi började med en koppelpromenad.Hm Spike drar inte i koppel speciellt när vi går ensamma men när kompisarna är med så dras det   Det får vi jobba på.

Det är svårt tycker jag för ska man vänta in kontakten så kommer man ju ingenstans men det är bara att inte ge sig.

Sen blev det bus o spring i skogen för de 4 benta.Vi tvåbenta strosade runt o hittade några kantareller.Tur att Linda var med annars kanske vi fortfarande gått där.Jag är så jäkla dålig på att hitta i skogen.Tur att Roger köpt en gps.Nu ska jag bara lära mig den.

Innan vi gick promenaden la vi ut varsitt spår till bebisarna.Det gick ganska bra för Spike.Kanske att han har lite för bråttom men han tycker det är så kul o när näsan går på så kluckar det i magen ....härligt.

Det går bra för Drömma oxå men hon har lite för bråttom så det är nog så att hon måste stoppas lite för att lugna ner sig.

Man kan ju stanna i spåret o stryka dom lite på bröstet för att de ska lugna sig o sen fortsätta spåra.

De är ju så nya på det här båda Drömma o Spike så med träning ska det nog fungera.

Sen fika vi   gott med mackor som Linda hade med sig...tack för det.

Inez o Drömma fick ligga i bilen o vila under tiden.Spike band jag upp där vi satt och det är ju inte så kul tycker han men det är ett måste.

Passivitet behöver vi träna på och ska så göra på söndag när vi ska till bruksa och bara titta på agilitytävlingar.

Sen körde vi uppletande och Spike sprang ut men tog inte grejen.Det kanske var svårt att gå spår o sen uppletande samma kväll.Det är lätt att blanda ihop grejerna.

Linda tränade kantarellsök med Inez och jag tränade stadga genom att ställa en snusdosa med räkost framför Spike och han fick inte smaka förrän han satt vid sidan o tog kontakt med mig.Det gick jättebra för Spike men inte för Inez eftersom jag klickade och den stackarn satte sig när jag klickade för hon trodde det var för henne.

Sorry Linda nästa gång så väntar jag med klickern tills du är färdig   

När vi kom hem så masserade och stretchade jag Spike.Oj vad han tyckte det var skönt.Vi klippte klorna oxå o det gick jättebra   

Sen blev det lite hockey men jag tycker inte det är så kul efter olyckan med Stefan Liv.

Nu längtar jag till kudden så vi hörs imorgon.Förhoppningsvis med lite kort från ikväll.

Ovido - Quiz & Flashcards